Viemärisaneeraukset

Rakenteita rikkomattomat viemärisaneeraukset eli ns. vaihtoehtoiset viemärisaneerausmenetelmät ovat vakiinnuttaneet asemaansa 2010-luvulla yhtenä varteenotettavana viemärien korjausvaihtoehtona. Vaihtoehtoisilla saneerausmenetelmillä ei saada märkätiloja kuntoon tai saavuteta muita perinteisen linjasaneerauksen hyötyjä, mutta korjausmenetelmän avulla saadaan monesti tehtyä välttämätön viemärisaneeraus siten, ettei asukkaiden tarvitse muuttaa pois kotoa. Jo tehdyt kattavat märkätilakorjaukset tai yksinkertaisesti remonttien kustannukset suhteessa huoneistojen arvoon voivat ohjata käyttämään viemäreiden sisäpuolisia saneerausmenetelmiä.

Esimerkki kylpyhuoneesta viemärisaneerauksen aikana. Kyseinen kylpyhuone oli poissa käytöstä viikon ajan.

Rakennuttamo Oy on hoitanut 2016 jälkeen viemäreiden sisäpuolisen saneerauksen suunnittelun, urakan kilpailutuksen ja toteutuksen valvonnan 12 kohteeseen, josta valtaosa sijaitsee Etelä-Karjalan alueella. Lisäksi muutamia hankkeita on aloitusvaiheessa.

Yhteensä henkilöstömme hoitamia viemärisaneeraushankkeita on useita kymmeniä, joista ensimmäiset ovat vuodelta 2011.

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme asiantuntevaa, asiakaslähtöistä ja yhteistyökykyistä palvelua asunto-osakeyhtiöisen kunnossapidon suunnitteluun ja saneeraushankkeisiin liittyen.

Kerromme mielellämme lisää palveluistamme!

Terveisin,

Rakennuttamo Lappeenranta

Anssi Kourula, p. 050 338 4441

Tomi Silvennoinen, p. 050 338 4448

Rakennuttamo Oy on projektinjohtoon ja valvontaan erikoistunut asiantuntijayritys, jolla on toimipisteet Helsingissä ja Lappeenrannassa.