Haetaan edelleen rakennus- tai lvi-alan projektipäällikköä Helsinkiin

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Haemme edelleen vahvistusta rakennus- tai lvi-alan projektipäälliköstä Helsinkiin.

Rakennuttamo toimii asiakkaidensa edunvalvojana kaikissa rakennushankkeen vaiheissa, oli kysymyksessä kiinteistöstrategian laadinta, hankesuunnittelu-, toteutussuunnittelu-, kilpailuttamis- tai toteutusvaihe. Tehtävänämme on toimia avoimesti ja aina asiakkaidemme etua ajattelevasti.

Projektipäällikkönä tulisit vastaamaan asiakkaidemme rakennushankkeiden projektinjohdosta, rakennuttamistehtävistä ja / tai valvonnasta. Tiedonkulku hankkeen osapuolten välillä on suuressa osassa, joten odotamme hakijalta myös erinomaisia kommunikointi- ja raportointitaitoja. Katsomme eduksi, jos sinulla on kokemusta asunto-osakeyhtiöiden korjausrakennushankkeista.

 Koulutukseltasi sinun tulisi olla RKM, RI tai DI. 

 Lisätietoja tehtävästä ja yrityksestä antaa toimitusjohtaja Henri Lipsanen, 050 338 4439 tai henri.lipsanen@rakennuttamo.fi

 Mikäli kiinnostuit lukemastasi, niin lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi osoitteeseen henri.lipsanen@rakennuttamo.fi

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]